Leggings

Tips, fakta och vägledning om leggings

Spetsleggings - fakta och tips

Spetsleggings väcker tankar, associationer och känslor av sexuell karaktär. Denna typ av leggings kan knappast betraktas som värdeneutral. Undvik därför att bära spets leggings vid mera formella tillställningar.

Spets leggings – i likhet med spetsstrumpor - signalerar lust och åtrå. Spetsleggings kan med fördel kombineras med kjol, klänning eller varför inte med avklippta jeansshorts för att ytterligare spä på ”raffigheten”? Det gäller dock att vara medveten om att omvärlden kan koppla denna typ av leggings med en mycket ”ledig” klädstil.

Var köpa sin spets legging?

Spets leggings säljs sällan i vanliga klädbutiker. Butiker som Åhlens, H&M och Gina Tricot brukar prioritera mera ”neutrala” typer av leggins såsom enfärgade bomullsleggings eller jeans leggings med fickor. Anledningen till att många klädbutiker ”bojkottar” spetsleggings är att detta plagg – mer än någon annan leggingstyp - har en sexuell anspelning. Av denna anledning är det klokare att leta spetsleggings i butiker som säljer erotiska underkläder.

Spetsleggings - färg

Spetsleggings finns i alla färger – svart torde dock vara dominerande. Du som letar spetsleggings i vanlig klädbutik kommer sannolikt att stöta på svarta (eller möjligtvis vita) varianter. För ett mer mångsidigt utbud bör man, som sagt, uppsöka en butik som specialiserat sig på sexiga underkläder.

Reklamlänkar