Leggings

Tips, fakta och vägledning om leggings

Rosa leggings - fakta och tips

Rosa leggings är mer anonyma än knallröda leggings och passar bra till svart kjol, långkofta eller tunika. Dela med dig av kombinationsförslag på olika bloggar – eller kolla bilder på nätet.

Rosa leggings finns exempelvis hos Gina, BikBok och Filippa K. Rosa leggings kombineras förslagsvis med svart kjol, tunika, stickad sjal eller hängkofta. Rosa och ljusröda leggings är mera ”anonyma” än knallröda leggings. För dig som gillar rött, rosa och ljusrött är det en fördel att prioritera rosa. Rosa är en mer värdeneutral färg. Du som går klädd i knallröda leggings kan bli tagen som jultomte eller vänstersympatisör. Stämmer det inte på dig? Om inte, välj rosa istället!

Rosa leggings – blogg

Du som letar tips och förslag på plagg som passar till rosa leggings – läs bloggar och kolla bilder på nätet. Modetidningar skriver sällan något specifikt om rosa leggings eftersom rosa bara är en av många populära färger. Stylesearch är en populär blogg där folk utbyter tips om bl.a. leggings.

Rosa leggings av ekologisk bomull

Kanske är det en ren slump att rosa leggings är överrepresenterade i butiker som säljer ”ekologiska” underkläder. Du som är ute efter rosa leggings i ekologisk bomull bör dock vara medveten om att även dessa leggings innehåller någon procent elastan.

Reklamlänkar