Leggings

Tips, fakta och vägledning om leggings

Leggings online - fakta och tips

Få saker är lika säkra att köpa online som ett par leggings. Leggings är töjbara och passar de flesta – men undvik diffusa återförsäljare online. Nätet kryllar av billiga kinatillverkade leggings.

Det är mycket ovanligt att leggings som köps online är av fel storlek. Leggings är elastiska och passar därför de allra flesta, men det kan vara värt att vara på sin vakt om du har en sällsynt ovanlig kroppsform. I samband med onlineköp av leggings ska fraktkostnaderna i regel vara mycket låga pga. produktens ringa vikt.

Undvik billiga leggings

Den enda risken med att köpa leggings online är att materialkvaliteten inte kan kontrolleras i samband med ett köpet. Av denna anledning rekommenderas att du enbart köper dina leggings från kända butikskedjors webbshoppar alternativt kända märkesleggings från mindre kända butiker. I så fall är det viktigt att försäkra sig om att produkterna inte är förfalskade! Köp aldrig billiga leggings via en okänd internetbutik – då riskerar du att få billiga kinatillverkade leggings som på sin höjd håller en eller två tvättar. Köp gärna av följande återförsäljare om du vill komma undan förhållandevis billigt och få bra leggings:

  • Lindex’ onlineshop
  • Gina Tricots onlineshop
  • Elite fashion - butik online

Köp rätt leggings online

I samband med köp av leggings online bör du kolla upp att de leggings du köper är av önskad längd. De flesta typer av leggings slutar vid anklarna, men det finns leggings som slutar under knäna. Många webbshoppar är dåliga på att ge upplysningar om längden på leggingsen, vilket kan leda till besvikelse hos kunden. Det är nämligen vanligt att använda leggings som byxor; ett par leggings som slutar vid knäna kan knappast fylla denna funktion.

Reklamlänkar