Leggings

Tips, fakta och vägledning om leggings

Silver leggings - fakta och tips

Silver leggings är informella. De glänser och glimmar och drar därför till sig blickar. I rätt sammanhang kan det däremot vara riktigt lyckat att bära silver leggins.

Vita och svarta leggings passar vardagslivet bäst. Silver leggings sticker ut och syns – därför kan de uppfattas som provokativa. Om du visar dig för chefen i silver leggins – utan att de passar din yrkeskategori – kan du få frågande blickar. Ibland måste du även vara beredd på att förklara – och försvara - din klädsel.

Var bära silver leggings?

Silver leggings passar på partyn, hemmalivet, på maskerader som tillbehör till en maskeradkostym, under ljumma molniga sommardagar samt på puben. Denna typ av leggings passar således inte vid formella tillställningar eftersom de – liksom lack leggings – glänser och drar åt sig uppmärksamhet. I genomtänkta sammanhang passar silver leggings rent av bra. I så fall kan de kombineras med ett halsband i silver, ett metallfärgat hårspänne och en vit topp eller t-tröja.

Silver leggings från Vila

Det danska märket Vila hade för några år sedan ett par ”formella” silver leggings. De var formella i den bemärkelsen att de inte glänste och skimrade, utan snarare kännetecknades av en silvergrå färgton. De flesta som köper silver leggings vill emellertid att de ska glänsa och synas, varför Vila-modellen inte blev någon direkt storsäljare.

I traditionella klädbutiker kan man hitta ett och annat leggingspar i silver. För den som vill välja och vraka bland leggins i silver är trots allt nätet den absolut bästa guldgruvan.

Reklamlänkar